Despre noi

My apartment este un complex de locuințe oferite spre închiriere în regim hotelier.

 

Unde se află?

Este situat în Râșnov, Str. Republicii nr. 28, în zona centrală, având în vecinătate magazine alimentare, bancomat și restaurant care livrează la domiciliu.

 

Ce oferim?

  • Studio, 35 m², compus din dormitor cu pat dublu, baie proprie și bucătărie – ideal pentru cupluri sau o singură persoană. Capacitatea maximă este de 2 locuri.
  • Apartament 45 m², compus din dormitor cu pat dublu, living cu bucătărie inclusă, baie proprie – ideal pentru o familie cu copii, două cupluri. Capacitatea maximă este de 4 locuri.
  • Apartament 70 m², compus din două dormitoare, living cu bucătărie inclusă, baie proprie – ideal pentru o familie cu mai mulți membri, două familii, cupluri sau grup de prieteni. Capacitatea maximă este de 6 locuri.

 

Fiecare locuință dispune de baie proprie, canapea extensibilă în living, bucararie dotată cu plită electrică, cuptor cu microunde, fierbător apă, espressor cafea, frigider, WIFI gratuit și TV.

În plus, este oferit acces la sala fitness dotată cu echipamente profesionale. Accesul în sala se face prin clădirea alăturată în intervalul orar de funcționare al acesteia (Luni-Vineri 08:00- 21:30, Sâmbătă 09:00-13:00, Duminică închis).

Vă punem la dispoziție un ghid complet cu toate activitățile și restaurantele din zona.

Locurile de parcare din față imobilului sunt gratuite.

Siguranță – vei avea un număr de telefon apelabil indiferent de oră în situația în care ai nevoie de ajutorul nostru

Intimitate – imobilul este independent de zona blocurilor de locatari, singurii vecini fiind doar cei cazați în apartamentele noastre

Spațiu amenajat pentru fumat – ținând cont că în interiorul apartamentelor fumatul este strict interzis, aveți la dispoziție un spațiu închis și unul în aer liber unde fumatul este permis

 

De ce noi?

My apartment este o afacere de familie, iar noi dorim să te tratăm ca și cum ai face parte din ea. Atâta timp cât stai la noi, ne vom da tot interesul să te simți ca acasă.